Kyosei - „Živjeti i raditi zajedno za opšte dobro“ Japanska fraza, globalna filozofija Canon korporacije, a lokalno primjenjena od strane Planet Soft-a u svakodnevnom poslovanju.

Rješenja za optimizaciju štampe

U potrazi ste za rješenjem koje će poboljšati poslovanje, povećati produktivnost, smanjiti troškove štampe, ili želite eksternalizovati usluge štampanja, bez obzira na izazov, Planet soft i Canon mogu vam pomoći da prilagodite rješenje vašim potrebama radi postizanja cilja. Canon nudi veliki asortiman štampača i softvera za firme, kao i komercijalnu štampu visoke kvalitete. Kako biste adekvatno obavili poslovne zadatke, bez obzira na format ili rokove koje morate ispoštovati, Canon Vam nudi proizvode koji postižu veliki obim i brzinu štampe. Kroz partnerski odnos tu smo da vam pomognemo da pronađete savršeno rješenje za vaš posao. Racionalizujte štampu i dokumentovanje.

Kontrola štampanja

Nova generacija imageRUNNER Advance uređaja se fokusira na budućnost. Kroz sinergiju hardverskih i softverskih rješenja, ovi inteligentni sistemi su idealan izbor koji će unaprijediti vašu organizaiju. Univerzalni dizajn čini ove uređaje lako dostupne svima. Lakoća korištenja, izuzetna reakcija i jednostavna personalizacija imageRUNNER Advance uređaja u svakom pogledu se prilagođava vama. Bez obzira da li ste mala firma ili veliko preduzeće, vidjećete da ova serija nudi isplativo i efikasno rješenje koje pomaže u čuvanju podataka. Korisnici mogu štampati na bilo koji povezani MFP ili SFP uređaj. Administrator može dramatično ograničiti curenje podataka kroz praćenje korištenja od strane pojedinaca ili odjeljenja.

OSTALA RIJEŠENJA

Pogledajte i ostala rješenja koja Vam olakšavaju i unapredjuju poslovanje.

VIA PLANET

Kompletno rešenje za lokalne samouprave i preduzeća.