Globalni lider u optimizaciji upravljanja terenskim ekipama. Prava osoba na pravom mjestu u pravo vrijeme. Siguran put za ostvarivanje ušteda i povećanje kvaliteta pruženih usluga.

Cloud rješenje za terenske ekipe i optimizaciju poslovanja

ClickSoftware je dizajniran da unaprijedi kako efikasnost, tako i efektivnost svih segmenata kompanije koja pruža neku vrstu usluge, počevši od terenskih ekipa, preko administracije, pa do upravljačke strukture. Naš softver za upravljanje terenskim ekipama usvaja najbolje poslovne prakse i unaprjeđuje logaritme za donošenje odluka, te će vam pomoći da upravljate i optimizujete vaš cjelokupni proces pružanja usluge, prije, za vrijeme i nakon isporučene usluge. ClickSoftware ima jedan focus, da omogući korisnicima da “ovladaju trenutkom” tako što će svojim klijentima pružiti vrhunsku uslugu. Iza nas je dvadesetogodišnje iskustvo neprekidnih inovacija u donošenju odluka i provođenju usluge na terenu. Vještačka inteligencija uvijek je bila naš glavni fokus i pokretač da obezbijedimo jedinstvenu i vidljivu razliku u domenu softvera za upravljanje terenskim ekipama, koji će vam omogućiti da ovladate svakom uslugom.

Uradite optimizaciju cjelokupne organizacije u pružanju usluga – u Cloud-u ili On Premises

Dok je uslugu moguće mjeriti raznim metodama u trenutku njenog vršenja, naš softver za upravljanje terenskim ekipama pomaže vam da prevaziđete očekivanja klijenata kroz njihova iskustva.
Moduli:
• Planning i Forecasting pruža mogućnost adekvatnog osiguravanja pokrivenosti radnom snagom na osnovu potražnje
• Shift Management optimizuje dostupnost zaposlenih da ispune zahtjeve u roku
• Scheduling i Dispatch dodjeljuje prave ljude na pravo mjesto u pravo vrijeme, za svakog klijenta ili zadatak
• Aplikacija za mobilne uređaje pruža sveobuhvatnu povezanost radnika na terenu
• Performance Measurement zajedno sa Predictive i Prescriptive analitikom pronalazi mogućnost za poboljšanje
U Cloud-u ili On Premises, vi birate rješenje koje je najbolje za vas.

Jednostavna implementacija i odlična podrška

Naš cilj je osigurati uspješnost vašeg projekta upravljanja terenskim ekipama i omogućiti da postignete potpunu iskorištenost softvera kroz njegov životni ciklus. Kroz partnerski odnos vrednovaćemo i optimizovati vaše rješenje sa profesionalcima koji će vas voditi kroz sve faze projekta – implementaciju, trening, konsultaciju i podršku.

OSTALA RJEŠENJA

Pogledajte i ostala rješenja koja Vam olakšavaju i unaprjedjuju poslovanje.

VIA PLANET

Kompletno rešenje za lokalne samouprave i preduzeća.