Pohranjivanje, upravljanje, procesuiranje i analiza svih poslovnih informacija cjelokupne organizacije.

Šta je Therefore?

Bilo da importujete i integrišete, djelite i upoređujete, pohranjujete i vraćate, ili štampate dokumenta, Therefore pruža vama i vašim zaposlenim priliku da pristupite i upravljate potrebnim podacima na jednostavan i brz način. Therefore uvodi revoluciju u upravljanju i dijeljenju informacija u vašem poslu. Nema više gubljenja podataka, niti gubljenja vremena na traženje dokumenata. Samo brz i efikasan tok informacija koji pruža produktivnost.

Šta možete da očekujete od Therefore-a?

Možete očekivati sistem, koji je podešen na osnovu vaših poslovnih procesa koji snima, upravlja i prosljeđuje podatke unutar vase organizacije. Therefore nudi veću produktivnost, niže troškove upravljanja dokumentacijom, pristupanje u realnom vremenu kao i siguran web pristup informacijama unutar kompanije, unaprjeđeno upravljanje poslovnim procesima, bržu reakciju i unaprjeđen korisnički servis.

Analizirajte vaše podatke koristeći Therefore

Korištenjem modula Business Analytics moguće je izvući statističke podatke i kreirati izveštaje o poslovnim procesima i podacima pohranjenim u Therefore. Ovaj modul vam pomaže da sagledate koliko uspješno se upravlja poslovnim procesima, kao i da li postoje problematična područja poslovanja na koja treba obratiti pažnju.

OSTALA RJEŠENJA

Pogledajte i ostala rješenja koja Vam olakšavaju i unaprjedjuju poslovanje.

VIA PLANET

Kompletno rešenje za lokalne samouprave i preduzeća.